Massage Openbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf!

Massage

Massage is de kunst van de aanraking van het lichaam op een zuivere manier. Het is een reeks van verschillende systematische bewegingen zoals strijken, wrijven, kneden, wringen, knijpen, trekken, vibreren, kloppen en drukken.

Hierbij worden niet alleen het lichaam maar alle zintuigen gestimuleerd met warmte, oliën, geuren & ontspannende muziek.

Respectvolle en liefdevolle aanraking helpt je weer contact te maken met je lichaam, te leren luisteren naar wat je lichaam je zegt en zo het leven met al zijn spanningen beter aan te kunnen. 

Oosterse volkeren kennen reeds lang het nut van een zaligmakende massage.
Ondertussen hebben we ook in het Westen deze weldaad ontdekt daar het wetenschappelijk bewezen is dat door regelmatig masseren onze gezondheid verbeterd wordt : Het aantal bloedcellen neemt toe, er wordt meer zuurstof vervoert naar de huid en de organen en bij aanraking en huidcontact worden pijnstillende hormonen als endorfine en hormonen die ons een goed gevoel geven zoals oxytocine, aangemaakt. Tevens worden stresshormonen als cortisol en adrenaline sneller afgebroken.
Massage verbetert het algemeen welbevinden, je goed in je vel voelen, werkt kalmerend, versterkt het immuumsysteem en het zelfgenezend vermogen.

Je hoeft echter niets te mankeren om een massage te ondergaan. Jezelf verwennen is ook een goede reden!

Mijn aanbod om jou te laten stralen :

Werkwijze : Individuele begeleiding:

Na een eerste intakegesprek en een korte chakrabalancing wordt er afgesproken welke behandelingen je verder kunnen helpen naar je eigen-wijze en stralend gezonde zelf!
Intake + chakrabalancing: 80 euro voor circa 90 minuten

 

 

of bel ons op +32 472 45 80 53
of email ons via ann@annima.be