Stenen Openbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf!

Stenen & Zo

Schitterende schatten van Moeder Aarde :

Bij l’Art l’Annima kan je terecht voor Edele Stenen, Edelsteen- en Kristaltherapie en Edelsteenwater.

Stenen, edelstenen en kristallen, zijn bijzonder krachtig voor wat betreft de energie die ze in zich dragen en die ze ook uitstralen. Sommige stenen hebben er duizenden jaren over gedaan om te groeien en zich te ontwikkelen. Sommigen diep in de buik van Moeder Aarde, anderen door water en wind, weer anderen door te stollen. Net zoals mensen, dieren en planten zijn stenen dus wel degelijk levende wezens. Meer nog, zij zijn de oudste levensvorm op Aarde.

Het dragen van edele stenen als ondersteuning van lichamelijke en geestelijke klachten berust op zeer oude overgedragen kennis van natuurvolken. Die wisten deze stenen ook aan te wenden als amuletten om negatieve invloeden tegen te gaan. Dankzij deze oeroude kennis kunnen wij in deze tijd edelstenen en edelsteentherapie naar waarde schatten en opnieuw bewust gebruiken! Elke steen is, net als ieder van ons, als een parel klaar om te stralen en zijn licht en schittering te delen!

Een ziekte of klacht wordt meestal veroorzaakt door een afwijkende frequentie in de trillingen van een orgaan of plaats in het lichaam. Het dragen van een bepaalde steen of combinatie van stenen over een langere periode heeft een helende werking zodat ziektes aanzienlijk kunnen verminderen, voorkomen worden en zelfs verdwijnen. Het is dan ook belangrijk een steen vanuit je eigen gevoel te kiezen, want op dat moment kies je intuïtief de juiste steen. En omgekeerd gebeurt hetzelfde, stenen kunnen ook jou kiezen om samen tot een stralend geheel te komen.

De therapeutische werking van edelstenen berust op hun specifieke energietrilling, hun bijzondere kleurlicht en de chemische samenstelling. Door een edele steen te dragen of op het lichaam te leggen wordt het auralichaam, dat tevens uit energietrillingen bestaat, positief beïnvloed. De combinatie van een chakrabalancing of healing met edelstenen kan dan ook zeer diep doorwerken!

Bij l’Art l’Annima kan je terecht voor

 

 

of bel ons op +32 472 45 80 53
of email ons via ann@annima.be