Bezieling Openbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf!

Bezieling : terug naar je Ware Kern

be·ZIEL-ing :  adem, animo, bevlogenheid, enthousiasme, geestdrift, gloed, impuls, ingeving, inspiratie, leven, toewijding, vervoering, vuur,…
Diepe innerlijke inspiratie, een bron van energie, focus en enthousiasme.

De ervaring van werkelijke bezieling is tegenwoordig zo zeldzaam, slechts weinigen kennen de ongekende kracht ervan, het is een onbenut vermogen dat we allemaal hebben. We zoeken naar passie, vervulling, voldoening, bestemming, een levensdoel. Het is allemaal uiteindelijk een onbewust verlangen naar de essentie, en dat is bezieling.

Ontdekken wat jouw innerlijke motivatie is, is de grootste stap. Daarna wordt het eenvoudig omdat je steeds meer gaat handelen in lijn met je innerlijke motivatie. Het leven wordt weer kinderlijk eenvoudig en het enthousiasme geeft je weer de energie die je nodig hebt om het onmogelijke mogelijk te maken. Hoe groots of eenvoudig het ook is, bezieling is voor ieder mens van groot belang voor de fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid.
Bezieling is de innerlijke drijfveer die het leven waarde en glans geeft. Vanuit de ziel, zo dicht als mogelijk vanuit je diepste zelf, kiezen.

Ben jij klaar om bezield te worden & je innerlijke drijfveer te ontdekken?

Geef je dan zeker op voor één of meerdere kansen om jouw innerlijk licht te ontdekken en te laten stralen!

•  Meditatie

 Jaaropleiding: Zelfmeesterschap, een reis door je lichtlichaam

•  Intuitieve creatieve workshops

 

 

of bel ons op +32 472 45 80 53
of email ons via ann@annima.be