Relaxmassage Openbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf!

Relaxmassage

Uitgebreide massage van de achterzijde van het lichaam.

Tijdens deze diepgaande en intensieve massage werk ik op de gespannen spieren in rug, nek en schouders. Door middel van verschillende massage technieken waaronder drukpunt- en dieptemassage worden de spieren los en soepel gemaakt. Dit in combinatie van een stevige massage aan de benen gevolgd door massage van de voet zones. Afhankelijk van wat er op dat moment nodig is wordt er gekozen voor Chakra-oliën, zoete amandelolie of olijfolie eventueel in combinatie met aromatherapie .

Naast zijn bijzonder ontspannende eigenschap heeft een relaxmassage ook heel wat andere voordelen. Het is stressverlagend en werkt bijgevolg preventief, bevordert de bloedcirculatie, is energieverhogend en voert afvalstoffen uit het lichaam. Het is een zachte manier om terug tot jezelf te komen, alle spanning los te laten en helemaal tot rust te komen. Het is dan ook aanbevolen om op regelmatige basis een massage te ontvangen voor het behoud van een goede gezondheid.

Waarde : 65 euro voor 60′ – 85 euro voor 90′
kids : 55 euro voor 60′
Abonnement 5 beurten :
   300 euro = 60 euro voor 60′
   400 euro = 80 euro voor 90′

Massage heeft niet alleen fysiek een positief effect maar ook een uitgesproken effect op je emotionele toestand. Hoe meer spanning je ervaart, hoe sterker de pijnperceptie. Stress kan er dus toe leiden dat pijn toeneemt. Massage zorgt voor de noodzakelijke ontspanning waardoor pijnvermindering kan optreden.

Een verminderd gevoel van angst en spanning, betere bloedcirculatie, minder stress, ontspanning, kalmte, rust,… Dit zijn allemaal factoren die de functie van het lichaam gunstig beïnvloeden en tal van kleine en grotere kwaaltjes kunnen voorkomen.

 

 

of bel ons op +32 472 45 80 53
of email ons via ann@annima.be