Jaaropleiding Openbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf!

Chakracursus – Jaaropleiding :
Zelfmeesterschap, een reis door je lichtlichaam!

Een intensieve, bewustzijnsverruimende en creatieve transformatiereis op weg naar Zelf-creatie en Co-creatie!

l’Art l’AnnimA organiseert jaarlijks een wervelende reis door de chakra’s!

Reeds in 2017 werd de reeks aangepast en uitgebreid met de aquariuschakra's en in 2020 blijkt deze kennis en toepassing meer dan noodzakelijk en superwaardevol!

Gedurende 9 maanden word je in kleine groep meegenomen op een boeiend avontuur doorheen de 7 meesterchakra’s + de 6 aquariuschakra’s. We reizen als het ware doorheen de 13 heilige energiecentra! Tijdens deze tweewekelijkse jaaropleiding leer je vooral wat chakra’s zijn en hoe je je eigen trilling, bewustzijn en levenskracht kan verhogen. Per maand wordt er telkens één chakra belicht in 2 lessen : de plaats, de werking, de kleur, de geur, de klank, de verbinding met organen, voeding, klachten, oplossingen enz. Tijdens sommige lessen wordt er ook het aquariuschakra bij betrokken en verder ontdekt.

Het is vooral een intuïtieve DOE-CURSUS waarbij je zelf de energie van de chakra’s leert voelen, reinigen en terug in balans brengen. Dit door middel van helende Tao Chakra Yoga, energetische oefeningen, lichtwerk, visualisatie, creatieve oefeningen, meditatie en nog veel meer. Het is de bedoeling om met de oefeningen nadien zelf aan de slag te gaan. Het zijn‘tools’ voor een gezonder, gelukkiger, diepgaander en bewuster leven. Hierbij wordt gevraagd om eerlijk jezelf te observeren. Door de geleerde oefeningen toe te passen, zal je stapsgewijs je eigen energiesysteem leren kennen en in balans brengen zodat je op het einde van de reis helemaal evenwichtig, vitaal en in verbinding bent met je Zelf én met Al wat is !

Tevens leggen we een link naar helende stenen, lichtwezens en bloesems.

De totale waarde van deze intensieve innerlijke reis in 19 stappen en van meer dan 60 uren in totaal werd geherevalueerd naar 2499 euro omwille van de persoonlijke en bezielde begeleiding. Er wordt tevens een intakegesprek voorzien en je krijgt er 2u individuele coaching bij!

Deze jaaropleiding is niet enkel een cursus in zelfmeesterschap maar écht een inspirerende reis naar jouw innerlijk licht, kracht en rijkdom!
Ben jij klaar om in te schepen !?

Wie : Voor iedereen die persoonlijk, professioneel én spiritueel wil groeien. Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en bereid is naar zijn donkere en ‘blinde’ vlekken te kijken en hieraan wil ‘werken’. Voor de aanvang van de cursus wordt er ook een schriftelijke motivatie gevraagd.

Wanneer : Start nieuwe opleiding : 27/9/2020
Zondagochtend om de 14 dagen van 9u30 tot +- 12u30
 > Vervolgdata in 2020 : 27/9, 11/10, 25/10, 8/11, 22/11, 6/12, 20/12
 > verder in 2021 : 3/1, 17/1, 31/1, 14/2, 28/2, 14/3, 28/3, 11/4, 25/4, 9/5, 23/5, 20/6 en 4/7 afronding
In onderling overleg met de groep kunnen sommige data wijzigen of aangepast worden! Zie ook : activate.me

Ben je zelfstandige en wens je de opleiding op een andere dag en overdag te volgen, geef dan een ook een seintje. Zo gauw we een groepje van 4 bijeen hebben, kan dit geregeld worden.

Wat : Comfortabele losse kledij. Voor de eerste les wordt gevraagd iets rood te dragen: sokken, t-shirt, broek of sjaaltje …
Pen en papier, indien gewenst warme sokken of pantoffels, maar breng vooral je nieuwsgierige Zelf mee! 😉

Hoeveel: Het is wenselijk het volledige bedrag van 2499€ over te maken voor aanvang van de cursus op rekeningnummer BE 96 7795 9488 8405 van l’Art l’AnnimA onder vermelding: chakracursus 2020 + je volledige naam (Dit bedrag is excl. BTW voor zelfstandigen)
Inclusief : lesmateriaal, oefeningen, water, thee, versnapering. Je verbindt je voor het hele traject! Mogelijkheid tot betaling in schijven : eerste schijf 499€, nadien 8x 250€ (of in overleg)

Herhaling van de cursus is mogelijk aan de helft van de prijs.
Nadien is het mogelijk om de verdiepingscursus te volgen: ‘Co-Creators van Licht’

KORTING 220 EURO : bij inschrijving voor 09/09/2020!!

 

 

of bel ons op +32 472 45 80 53
of email ons via ann@annima.be