Intuïtieve massage Openbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf!

Intuïtieve massage

Zachte rug-, nek-, schouders, armen- & handenmassage met etherische olie.

Eerst worden de chakra’s aan de rugkant stevig losgeschud en opengezet. Dan wordt er olie (zoete amandel- of olijfolie + etherische olie of chakra-olie van CFE), die lichtjes werd opgewarmd, zachtjes over de hele rug uitgewreven en verder door gemasseerd.

Intuïtief voel ik aan welke plaatsen het meeste aandacht nodig hebben. Zo worden mijn handen vanuit mijn hart gestuurd, luister ik naar wat er op dat moment nodig is en ontstaat een zachte, warme en helende massage.

Op deze manier wordt er met enige creativiteit gemasseerd en niet volgens een vast schema.
Of met andere woorden : intuïtief 🙂
Nadien wordt de rug toegedekt met vochtige, hete doeken en zalige warme dekens zodat de olie goed kan doordringen. Men blijft zo een kwartiertje liggen terwijl er verder positieve energie naar het hartchakra wordt gestuurd.
Dit is een zachte doch energetisch diep doorwerkende massage.

Waarde :  65 euro voor 60′ – 85 euro voor 90′
kids : 55 euro voor 60′
Abonnement 5 beurten :
   300 euro = 60 euro voor 60′
   400 euro = 80 euro voor 90′

Fysiek werkt deze massage helend op de volledige structuur van het lichaam (spieren, bloedcirculatie,huid enz.) en op het energetisch lichaam (aura, chakra’s, energiebanen)

Je wordt je bewust van elke deel van je lichaam, elke beweging geeft je het gevoel lichter te worden, je lichaam wordt een bron van fijngevoeligheid en extase. Je geest wordt bevrijd van spanningen en blokkades. Negatieve emoties worden losgemaakt en kunnen plaats maken voor positieve energie. De energie kan weer door je gehele lichaam vloeien.

 

 

of bel ons op +32 472 45 80 53
of email ons via ann@annima.be