Honingmassage Openbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf!

Honingmassage

Stevige therapeutische rugmassage met zuivere honing

Eerst worden de chakra’s aan de rugkant stevig losgeschud, opengemaakt. Dan wordt de honing, die eerst lichtjes opgewarmd werd, uitgesmeerd over de rug. Nadien wordt met de vlakke handen de huid omhooggetrokken zodat er een goede doorstroming van energie kan bekomen worden. Hiermee wordt doorgegaan tot de pijngrens bereikt is. Vervolgens wordt de rug schoongeveegd en wordt men toegedekt met vochtige, hete doeken en zalige warme dekens.

Zo blijft men nog een kwartiertje liggen terwijl er verder positieve energie naar anahata (het hartchakra) wordt gestuurd.

Deze massage werkt vooral door op het emotionele lichaam. Alle energiekanalen (nadi’s) worden opengezet en gezuiverd waardoor men een betere bloed-, lymfe- en energiedoorstroming krijgt en een sterk verbeterde zuurstofopname in de weefsels onder de huid en de spieren. Diepzittende gif- en afvalstoffen worden losgeweekt en afgevoerd. Ook het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt hierdoor gestimuleerd.

Tevens verbertert de honingmassage de warmteregulatie in de huid en heeft een positieve invloed op het gehele zenuwstelsel!
Als extra wordt de huid tot in de diepte gevoed zodat zij achteraf mooi gaat stralen en men zich  nadien dan ook als herboren voelt!

Waarde  95 euro voor 90′

Fysiek werkt de honingmassage goed bij volgende indicaties: Reuma, artritis, slaapproblemen, verslapping van de huid, chronische vermoeidheid, menstruatieklachten, depressies, allergieën, bij maag- en darmklachten, chronische verkoudheid, stressvolle omgeving, overwerk, emotionele stress, overmatige moeheid, overspannenheid, cellulite, hoofdpijn, kou, hoest, weerstandsverhogend,…

Werkwijze : Na een eerste intakegesprek en een korte chakrabalancing wordt er afgesproken of de honingtherapie je verder kan helpen naar je eigen-wijze en stralend gezonde zelf!
Intake + chakrabalancing: 80 euro voor circa 90 minuten

 

 

of bel ons op +32 472 45 80 53
of email ons via ann@annima.be