Holistischemassage Openbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf!

Holistische massagetherapie

De term holistisch is afgeleid van het Griekse ‘holos’ wat ‘heel’ betekent.
Bij l’Art l’AnnimA kijkt en voelt Ann dan ook verder dan de kwaal, de pijn, het probleem of de vraag. We leggen linken, graven dieper en we kijken naar ‘het volledige plaatje’ : zowel fysiek als emotioneel, sociaal, mentaal, spiritueel,..!

Respectvolle en liefdevolle aanraking helpt je weer contact te maken met je lichaam, te leren luisteren naar wat je lichaam je zegt en zo het leven met al zijn spanningen beter aan te kunnen. Je komt er pas achter wat je lichaam allemaal doet als het een keer weigert om mee te werken. Dan pas besef je dat je lichaam je belangrijkste vervoermiddel is. Het heeft behoefte aan bijvoorbeeld goede brandstof (eten/drinken), aandacht, warmte, vertrouwen, respect, ontspanning en rust. Belangrijk is een goede balans tussen spanning en ontspanning.

Bovendien is ons lichaam de tempel van onze Ziel en we dienen er dan ook goed zorg voor te dragen.

Tijdens massage en de energetische behandelingen worden hormonen als endorfine en hormonen die ons een goed gevoel geven zoals oxytocine, aangemaakt. Tevens worden stresshormonen als cortisol en adrenaline sneller afgebroken. Massage verbetert dus het algemeen welbevinden, je goed in je vel voelen, werkt kalmerend, versterkt het immuumsysteem en het zelfgenezend vermogen.

Je hoeft echter niets te mankeren om een massage te ondergaan. Jezelf verwennen is ook een goede reden!

Mijn aanbod om jou te laten stralen :

Werkwijze : Individuele begeleiding:
Na een eerste intakegesprek en een korte chakrabalancing wordt er afgesproken welke behandelingen je verder kunnen helpen naar je eigen-wijze en stralend gezonde zelf!
Intake + chakrabalancing: 80 euro voor circa 90 minuten.

 

reserveren.jpg

 

of bel ons op +32 472 45 80 53
of email ons via ann@annima.be