Heppiemassage Openbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf!

Heppiemassage

Deze volledige lichaamsmassage bestaat uit een combinatie van massagetechnieken en aromatherapie.

Het is een sterk aardende, helende en rustgevende therapeutische behandeling. Deze massage werd door Helen Lodder van Massageconcept International ontworpen voor kinderen met AD(H)D, autisme of het syndroom van Down, voor hoogsensitieve kinderen of zij die moeilijk inslapen, snel en vaak boos worden of zich slecht in hun vel voelen. Ook volwassenen hebben zeer veel baat bij deze massagevorm.

De massage wordt stap voor stap opgebouwd tot een massage op maat van de ontvanger.

Aan het gehele lichaam wordt diepe druk gegeven volgens een bepaald ritme en specifieke intentie. Indien gewenst kan dit over de kleding heen gebeuren. Naast verschillende massagevormen wordt ook gebruik gemaakt van aromatherapie en de helende kracht van edelstenen.  De massage is dus voor iedereen maar is vooral heel heilzaam voor hooggevoelige mensen en in het bijzonder voor hoog sensitieve kinderen.

Je komt helemaal terug in je eigen lichaam, wat sterk rustgevend werkt en een geborgen gevoel biedt.

Waarde : 65 euro voor 60′ – 85 euro voor 90′
kids : 55 euro voor 50′

Abonnement 5 beurten :
   300 euro = 60 euro voor 60′
   400 euro = 80 euro voor 90′

Tijdens een Heppiemassage worden verschillende zintuigen tegelijk aangesproken (het horen van rustgevende muziek, het ruiken van geurkussentjes of aromatische olie, het zien van de gekleurde kussentjes en de edelstenen, het voelen van een warme kruidenknuffel, de stenen en de handen van de masseur..). Hierdoor worden de twee hersenhelften gestimuleerd en komen die meer in evenwicht.

Tevens worden stresshormonen als cortisol en adrenaline sneller afgebroken. Onderzoek vond meer cortisol en adrenaline in het bloed van kinderen met autisme dan bij andere kinderen.

Fysiek werkt deze massage dus sterk rustgevend en aardend, kalmeert het zenuwstelsel en geeft een gevoel van veiligheid. Hierdoor kom je helemaal terug in je eigen lichaam en in contact met je Zelf, je eigen gevoel en wordt de verbinding met lichaam, geest en ziel terug sterker. Het houdt je in het ‘hier en nu’ met beide voeten op de grond. Het versterkt het immuunsysteem, verbetert het algemeen welbevinden en bevordert de groei bij kinderen.

Vooral aangewezen bij angst, depressie, overgevoeligheid, snel boos, overprikkeling, slapeloosheid, neuroses, dagdromen, concentratieproblemen, onrustige darmen, zwak immuunsysteem, …

 

 

of bel ons op +32 472 45 80 53
of email ons via ann@annima.be