Edelstenen Openbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf!

Edelstenen

Stenen stralen elektromagnetische trillingen en geluidsgolven uit waarmee ze hun informatie verspreiden. We kunnen ze dus als kleine radiozenders en luidsprekers opvatten, waarvan de intensiteit weliswaar te zacht is voor onze oren en zintuigen, maar wel luid en sterk genoeg voor ons fijnstoffelijk-energetisch veld.

De therapeutische werking van edelstenen berust zowel op hun specifieke energietrilling, hun bijzondere kleurlicht en de chemische samenstelling. Iedere steen heeft net zoals een mens een eigen verhaal. Door een edele steen te dragen wordt het auralichaam, dat tevens uit energietrillingen bestaat, positief beïnvloed. Onze aura of energieveld neemt de ‘steeninformatie’ op en reageert erop. En deze ‘reactie’ is precies wat we dan als ‘uitwerking’ ervaren.

Een ziekte of klacht wordt meestal veroorzaakt door een afwijkende frequentie in de trillingen van een orgaan of plaats in het lichaam.
Het dragen van een bepaalde steen of combinatie van stenen over een langere periode heeft een helende werking zodat ziektes en energetische blokkades aanzienlijk kunnen verminderen, voorkomen worden en zelfs verdwijnen.

Het is dan ook belangrijk een steen vanuit je eigen gevoel te kiezen, want op dat moment kies je intuïtief de juiste steen. En omgekeerd gebeurt hetzelfde, stenen kunnen ook jou kiezen om samen tot een stralend geheel te komen!

Bij l’Art l’AnnimA kan je terecht voor verschillende helende stenen zoals o.a.

Agaat, Rode Jaspis, Heamatiet, zwarte Toermalijn, versteend hout, Aragoniet, Landschapsjaspis, Tijgerijzer, Kruissteen,…

Carneool, oranje Calciet, Rodochrosiet, Botswana-agaat, Koraal, Maansteen,…

Citrien(kwarts), Zonnesteen, Tijgeroog, gele Jaspis, gele Aventurijn,…

groene Avanturijn, Amazoniet, Mosagaat, Heliotroop, Zoisiet met robijn, groene Fluoriet, Rozenkwarts,…

blauwe Calciet, Aquamarijn, blauwe Chalcedoon, ….

Sodaliet, Lapis Lazuli, Valkenoog, Labradoriet,…

Amethyst, Bergkristal, Mookaïet, witte Calciet, Kunziet, …

en veel meer!

Wens je graag een stenenconsult?
Kijk dan eens onder Kristaltherapie, edelsteenmassage of chakratherapie.

 

 

of bel ons op +32 472 45 80 53
of email ons via ann@annima.be