Chakra Therapie Openbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf!

Chakratherapie 

Een chakra is een roterend energiecentrum dat het lichaam voorziet van vitale energie.
In ons lichaam bevinden zich 7 hoofdchakra’s of Meesterchakra’s. Aan de hand van de chakra’s in en om het lichaam, ontdek ik welke gebieden geblokkeerd zijn. Dit invoelen en ‘lezen’ van de krachtcentra noemt men Chakra Reading. Deze geblokkeerde gebieden worden vervolgens gezuiverd en uitgebalanceerd. Dit opnieuw in evenwicht brengen en openen van de chakra’s noemt men Chakrabalancing. Vervolgens zal ik het chakrastelsel positief beïnvloeden en herladen door middel van:

Dit gedeelte is de Chakra Healing.
Aangezien de meeste chakra’s gelinkt zijn aan de organen en hormoonklieren, kan men sneller en beter herstellen van klachten en ziekten op zowel fysiek, emotioneel als psychisch en spiritueel gebied. Deze therapie werkt door op alle lagen van ons ZIJN, tot op Zielsniveau. Hierdoor ontstaan op redelijke termijn grote en positieve veranderingen in je leven. Je voelt je veel vrijer, energieker en opgeruimder. Na een of meer behandelingen vindt je je innerlijke kracht terug, straal je meer vreugde en zelfvertrouwen uit en zul je je verder openen en hoger gaan trillen. 

Waarde : 75 euro voor 60′ – 95 euro voor 90′
Abonnement 5 beurten :
   350 euro = 70 euro per behandeling van 60′
   450 euro = 90 euro per behandeling van 90′

Werkwijze : Individuele begeleiding: 
Na een eerste intakegesprek en een korte chakrabalancing wordt er afgesproken welke behandelingen je verder kunnen helpen naar je eigen-wijze en stralend gezonde zelf!
Intake + chakrabalancing: 80 euro voor circa 90 minuten.

 

 

of bel ons op +32 472 45 80 53
of email ons via ann@annima.be