Bloesemtherapie Openbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf!

Bloesemtherapie

Intuitief uitkiezen van bloesems gevolgd door een reikihealing
Vooreerst begeleid ik je om intuïtief de geschikte bloesems mee uit te kiezen.

Bij  l’Art l’Annima worden zowel Bach Bloesems als Cosmic Flower Energies of CFE gebruikt. De 38 bloesemremedies van Dr. Edward Bach  zijn ontstaan dankzij het idee, het inzicht en het hoog ontwikkeld intuïtief vemogen van Dr. Bach om van bloesems essenties te maken die leiden tot inzicht en genezing.

CFE zijn geprepareerd van bloemen, edelstenen en kosmische trillingsfrequenties, gebaseerd op Aquarius impulsen en uitzonderlijke planeetstanden. Cosmic Flower Energies zijn vooral voor onze kinderen heilzaam maar werken ook heel goed ter versterking van ons eigen innerlijk kind!

Bloemenessenties werken in op de subtiele lichamen, het auralichaam van een wezen en transformeren daar de disharmonische energieën op zodanige wijze dat pure, positieve levenskracht kan toevloeien. Zij kunnen ten allen tijden ingenomen worden zonder neveneffect of bijwerking.  Wat zij doen is de zielekracht zuiveren, uitpuren en belevendigen zodat vrede en harmonie in de ziel kunnen terugkeren.

Vervolgens worden de bloesems gebruikt tijdens een Reikihealing. Dankzij reiki worden lichaam, geest en Ziel gevoed en geharmoniseerd met positieve, universele levensenergie. De bloesems versterken deze oerenergie waardoor deze healing tot op zielsniveau doorwerkt. Een diepe rust, harmonie, zachtheid en onvoorwaardelijke liefde behoren tot de kern van een Reikibehandeling. Reiki bevordert levensvreugde, lichamelijke vitaliteit, celvernieuwing en versterkt het immuunsysteem. 

Ik ben Reiki Master volgens Usui Shiki Ryoho oftwel het oorspronkelijke ‘Usui system of Natural Healing’.
Nadien is het mogelijk de bloesems ook als geprepareerd flesje mee naar huis te nemen zodat dit verder kan doorwerken. (geprepareerd bloesemflesje 30ml = 15 euro)

Waarde : 65 euro voor 60′ – 85 euro voor 90′
kids = 55 euro voor 60′
Abonnement 5 beurten :
   300 euro = 60 euro voor 60′
   400 euro = 80 euro voor 90′

Werkwijze : Individuele begeleiding: 
Na een eerste intakegesprek en een korte chakrabalancing wordt er afgesproken welke behandelingen je verder kunnen helpen naar je eigen-wijze en stralend gezonde zelf!
Intake + chakrabalancing: 80 euro voor circa 90 minuten

 

 

of bel ons op +32 472 45 80 53
of email ons via ann@annima.be