Bloesems Openbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf!

Bloesems

Bloemen & Bloesems : Een goddelijk geschenk van Moeder Aarde. 

Uit het kleinste zaadje kan een prachtige bloem groeien! Uit elk gedachtezaadje een geweldig idee voor een mooiere wereld!

De heerlijke kleuren- en geurenpracht van bloemen en bloesems zijn parels van Moeder Natuur waar wij met volle teugen van kunnen genieten. In het hart van een bloem kunnen wij ons eigen hart, onze eigen innerlijke pracht herkennen.
Zo kunnen wij vandaag de dag ook gebruik maken van allerlei bloesemessences om terug tot ons stralende zelf te komen. De meest gekende zijn de de 38 bloesemremedies van Dr. Edward Bach. Deze zijn ontstaan dankzij het idee, het inzicht en het hoog ontwikkeld intuïtief vemogen van Dr. Bach om van bloesems essenties te maken die leiden tot inzicht en genezing.

Bloemenessenties werken in op de subtiele lichamen, het auralichaam van een wezen en transformeren daar de disharmonische energieën op zodanige wijze dat pure, positieve levenskracht kan toevloeien. Zij kunnen ten allen tijden ingenomen worden zonder neveneffect of bijwerking. Wat zij doen is de zielekracht zuiveren, uitpuren en belevendigen zodat vrede en harmonie in de ziel kunnen terugkeren.

Bij  l’Art l’ Annima worden zowel Bach Bloesems als Cosmic Flower Energies of CFE gebruikt. CFE zijn geprepareerd van bloemen, edelstenen en kosmische trillingsfrequenties, gebaseerd op Aquarius impulsen en uitzonderlijke planeetstanden. Cosmic Flower Energies zijn vooral voor onze kinderen heilzaam maar werken ook heel goed ter versterking van ons eigen innerlijk kind!

Wens je een bloesemconsult kijk dan eens onder bloesemtherapie.

Werkwijze : Individuele begeleiding:
Na een eerste intakegesprek en een korte chakrabalancing wordt er afgesproken welke behandelingen je verder kunnen helpen naar je eigen-wijze en stralend gezonde zelf!
Intake + chakrabalancing: 80 euro voor circa 90 minuten

 

 

of bel ons op +32 472 45 80 53
of email ons via ann@annima.be