SeizoensnieuwsOpenbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf!

Seizoensnieuws

Ik wens jullie van harte 'een positieve toekomstvisie, een lichtend liefdevol Hart en een 2021 vol verwondering en balans!

2021 is een universeel 5 jaar : het getal dat energetisch gezien o.a. hoort bij het 5e chakra van de 7 hoofdchakra's, namelijk het keelchakra.
Hat wordt een jaar van 'communicatie', bezieling, luisteren naar je lichaam en je eigen waarheid gaan (be)leven!..😉🍀 Het jaar dat er op wereldgebied veel 'waarheid' naar boven zal komen... Het jaar waarin ikzelf 50 word, mijn dochter en praktijk 14 jaar bestaan (1+4 =5), mijn man zijn 55e levensjaar mag vieren,...De 5 energie zal dus zeker een prominente plaats gaan innemen in ons leven dit jaar!

In de Tarot staat 5 o.a.voor het beeld van de 'Hogepriester', een spiritueel leraar, die ons de universele wetten onderwijst en ons eraan herinnert dat we allemaal kinderen van God zijn en de Goddelijke vonk in ons dragen. En dat is wat ik met veel plezier in dit nieuwe jaar verder zal doen! Mijn zielsmissie uitdragen en jullie terug naar jullie ware Kern en waarheid brengen.

Op 19/04 staat er een volgende reeks van De TAO CHAKRA YOGA gepland! Voorlopig nog ONLINE...?! . Meer info over de Tao Chakra Yoga : hier

Eind september 2021 zal er een nieuwe jaaropleiding gepland worden op donderdag en/of zondagochtend.
Meer info hier ...Je kan je nu al opgeven!
Ben je zelfstandige en wens je de opleiding op een andere dag en overdag te volgen, geef dan een ook een seintje. Zo gauw we een groepje van 4 bijeen hebben, kan dit geregeld worden.

De vervolgdata van de ‘Maan(dag)Meditatie’ kan je hier terugvinden.

September 2021 vertrekken we op retraite naar Andalusië ! We duimen alleszins dat dit kan doorgaan!
De periode van 18/9 tot en met 25/9 verwelkomen we nog graag 2 zielsmaatjes die we willen laten meegenieten van het 'gouden licht'! Heb jij er ook ongelooflijk veel zin in en voel je dat het je 'roept'? Geef je dan zeker op. Meer info en inschrijven hier

NIEUW bij AnnimA : 'Universele Bewustzijn Activatie'.
Heb je reeds healingen, meditaties of opleidingen gevolgd en ben je klaar voor een volgende stap in je ontwikkeling? Voel je je klaar om je oorspronkelijke 'Kosmische Blauwdruk' te herstellen en te her-bekrachtigen? Maak dan zeker een afspraak! Meer info : hier

Inschrijven doe je via de contactpagina of via ann@annima.be of bel me even 0472/458 053

Van harte welkom!