AnnimAOpenbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf!

… Praktijk voor ziel-en-lichaam

Over AnnimA

De praktijk l’Art l’Annima werd opgericht in oktober 2007 en is bedoeld als plaats van ontspanning, gezondheid, hoop, kracht, groei, bezieling en liefde, zodat je je opnieuw bewust kan worden van je ware Zelf en van je Ziel.

Bij l’Art l’Annima luister ik, voel ik naar wat voor jou essentieel is. We starten altijd eerst met een intakegesprek! Vanuit jouw situatie kiezen we dan de gepaste aanpak om opnieuw tot je unieke stralende Zelf te komen.

Alvorens de praktijk te betreden wordt gevraagd om GSM en andere storende apparaten uit te schakelen. Liefst vermijd je knellende kledingstukken zodat je in alle rust van deze helende tijd kan genieten! Mensen die een pacemaker hebben, dienen dit uitdrukkelijk vooraf te vermelden!
Betalen doe je contant ter plaatse of op voorhand via overschrijving op de Belfius rekening BE96  7795 9488 8405. Bij niet tijdige annulatie (minder dan 48 uur voor aanvang) zal de volledige sessie alsnog in rekening gebracht worden.
Meestal is er na de behandeling een korte nabespreking met een glaasje edelsteenwater of een tasje thee. Bij het ruim overschrijden van de voorziene tijd ben ik genoodzaakt een meerkost aan te rekenen van 5 euro per begonnen kwartier.
Alle prijsvermeldingen op deze website zijn steeds onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Over de verschillende mogelijkheden om helemaal terug tot jezelf te komen, open te bloeien en te stralen lees je meer op deze website.

Bovendien kan je aansluiten bij de periodiek geplande meditaties, cursussen of workshops. De aangeboden technieken zijn geen vervanging voor de klassieke geneeskunde, maar wel aanvullend en zelfs preventief, en daarom heel waardevol.

Neem even de tijd om door de site te grasduinen, jouw weg te gaan en te ontdekken welke parels op jou liggen te wachten

Graag hoor ik van je,
Ann

AnnimA : Komt oorspronkelijk van het Latijns ‘anima’ : ziel, levensgeest. Het wordt in dit geval met twee nn geschreven aangezien het een knipoog is naar mijn voornaam Ann. De keuze voor een Latijnse benaming stamt uit mijn klassieke opleiding Latijn-Wiskunde (1983-1989).

Árt : Dat leven op zich een kunst is, hoeft geen betoog, maar kunst inspireert ook en beroert de ziel. Ik ben dan ook een kunstzinnig mens en heb zo nu en dan een sterke drang om mooie dingen te creëren. Bij mijn opleiding als grafisch ontwerper (1990-1994) kwam mijn sterke visuele instelling dan ook van pas.

l’Art l’AnnimA kan je als het ware ook zien als mijn zielenkind, gegroeid uit het verlangen om iedereen de kans te bieden op een veilige manier het innerlijke rijk te betreden op zoek naar wie we werkelijk Zijn, ons Wezen, onze Ziel!

Een mooie plek waar er sowieso van Ziel tot Ziel wordt gecommuniceerd , een plek waar je bewust leert je Ziel uit te nodigen om deel te nemen aan het dagelijks fysieke leven. Een veilige plek waar je versterkt wordt in je pure essentie : een stralende ziel van licht en liefde!

Volwassenen en kinderen kunnen hier terecht voor oa. Reikhealing, Aura-Chakra Healing and Reading, Holistische & Chinese Massagetherapie of Tuina, Energetische en Creative Coaching en Yoga. Ik ben tevens opgeleid tot Reikimaster, kinderyogadocente en kristaltherapeute. Hierbij maak ik tevens gebruik van Bachbloesems, Cosmic Flower Energies en helende stenen. Regelmatig organiseer ik ook workshops en cursussen zoals Maan(dag)meditaties, Tao Chakra Yoga, chakracursus…

Alles om je op weg te helpen naar je ware essentie, je stralende Zelf oftewel een ‘Happy AnnimA’.
logo-lg

Een bloem of mandala met binnenin de hartsverbinding

Deze verbinding tussen lichaam en Ziel, Aarde en Hemel, die elkaar in het midden raken waardoor er evenwicht & harmonie ontstaat, zie je mooi weerspiegeld in mijn logo.
Vanuit de liefde van en voor Moeder Aarde groeit onze fysieke en spirituele kracht om dan vanuit ons hart -in volle vertrouwen- verder naar boven te groeien. Tot onze lotusbloem volledig openbloeit en contact maakt met de Kosmos en de Universele Levensenergie.
Vanuit deze kosmische verbinding kunnen we ons vervolgens opnieuw richten op onze fysieke realiteit maar dan mooier, vreugdevoller, bewuster en liefdevoller.
Een liefdesenergie die liefst ongehinderd kan doorstromen waardoor we steeds krachtiger vanbinnenuit kunnen openbloeien.
Openbloeien tot onze ware en stralend gezonde Zelf! …Openbloeien en voluit stralen!

Het tekentje onder Ann van Annima verwijst naar een glimlach, mijn glimlach en onderstreept nogmaals mijn eigen ‘Zijn’. 🙂