Jaaropleiding Openbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf!

Chakracursus – Jaaropleiding :
Zelfmeesterschap, een reis door je lichtlichaam!

Een intensieve, bewustzijnsverruimende en creatieve transformatiereis op weg naar Zelf-creatie en Co-creatie!

l’Art l’AnnimA organiseert jaarlijks een wervelende reis door de chakra’s!

In 2017 werd de reeks aangepast en uitgebreid met de aquariuschakra's!

Gedurende 9 maanden word je in kleine groep meegenomen op een boeiend avontuur doorheen de 7 meesterchakra’s + de 6 aquariuschakra’s. We reizen als het ware doorheen de 13 heilige energiecentra! Tijdens deze tweewekelijkse jaaropleiding leer je vooral wat chakra’s zijn en hoe je je eigen trilling en bewustzijn kan verhogen. Per maand wordt er telkens één chakra belicht in 2 lessen : de plaats, de werking, de kleur, de geur, de klank, de verbinding met organen, voeding, klachten, oplossingen enz. Tijdens sommige lessen wordt er ook het aquariuschakra bij betrokken en verder ontdekt.

Het is vooral ook een intuïtieve DOE-CURSUS waarbij je zelf de energie van de chakra’s leert voelen, reinigen en terug in balans brengen. Dit door middel van helende Tao Chakra Yoga, energetische oefeningen, lichtwerk, visualisatie, creatieve oefeningen, meditatie en nog veel meer. Het is de bedoeling om met de oefeningen nadien zelf aan de slag te gaan. Het zijn‘tools’ voor een gezonder, gelukkiger, diepgaander en bewuster leven. Hierbij wordt gevraagd om eerlijk jezelf te observeren. Door de geleerde oefeningen toe te passen, zal je stapsgewijs je eigen energiesysteem leren kennen en in balans brengen zodat je op het einde van de reis helemaal evenwichtig, vitaal en in verbinding bent met je Zelf én met Al wat is !

Tevens leggen we een link naar helende stenen, lichtwezens en bloesems.

De totale waarde van deze intensieve innerlijke reis in 18 stappen en van meer dan 60 uren in totaal bedraagt slechts 1330€!

Deze jaaropleiding is niet enkel een cursus in zelfmeesterschap maar écht een inspirerende reis naar jouw innerlijk licht, kracht en rijkdom!
Ben jij klaar om in te schepen !?

Wie : Voor iedereen die persoonlijk én spiritueel wil groeien. Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en bereid is naar zijn donkere en ‘blinde’ vlekken te kijken en hieraan wil ‘werken’. Voor de aanvang van de cursus wordt er ook een korte schriftelijke motivatie gevraagd.

Wanneer : Start nieuwe cursus : 20/9/2019  > juiste vervolgdata zie activate.me

vrijdagavond om de 14 dagen van 19u30 tot +- 22u30

Wat : Comfortabele losse kledij. Voor de eerste les wordt gevraagd iets rood te dragen: sokken, t-shirt, broek of sjaaltje …
Pen en papier, indien gewenst warme sokken of pantoffels, maar breng vooral je nieuwsgierige Zelf mee! 😉

Hoeveel: Het is wenselijk het volledige bedrag van 1330€ te storten voor aanvang van de cursus op rekeningnummer BE 96 7795 9488 8405 van l’Art l’AnnimA onder vermelding: chakracursus 2019 + je volledige naam
Inclusief : lesmateriaal, oefeningen, water, thee, versnapering. Je verbindt je voor het hele traject! Mogelijkheid tot betaling in schijven : eerste schijf 330€, nadien 8x 125€ (of in overleg)

Herhaling van de cursus is mogelijk aan de helft van de prijs.
Nadien is het mogelijk om de verdiepingscursus te volgen: ‘Co-Creators van Licht’

KORTING 110 EURO : bij inschrijving voor 31/8/2019!!

 

 

of bel ons op +32 472 45 80 53
of email ons via ann@annima.be