SeizoensnieuwsOpenbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf!

Seizoensnieuws

Ik wens jullie van harte 'een gigantisch gezond, lichtend liefdevol en wonderbaarlijk waarachtig 2020'!

VANAF HEDEN

Tao Chakra Yoga, individuele begeleding, Coaching, Meditaties & Healing op afstand 'ONLINE'. Mogelijkheid tot mobiele betaling via de bankapp!
Op 20/04 starten we met een volledig nieuwe reeks van de Tao Chakra Yoga! Wens je er graag online bij te zijn, stuur dan zeker een mailtje/berichtje en dan schrijf ik je mee in! Meer info : hier

NIEUW bij l'Art l'AnnimA : 'Universele Bewustzijn Activatie'.
Heb je reeds healingen, meditaties of opleidingen gevolgd en ben je klaar voor een volgende stap in je ontwikkeling? Voel je je klaar om je oorspronkelijke 'Kosmische Blauwdruk' te herstellen en te her-bekrachtigen? Maak dan zeker een afspraak! Ik ben als healend medium krachtig genoeg om dit ook online uit te voeren! Meer info : hier

Tijdens de lentemaanden kan je bij Ann terecht voor nieuwe sprankelende arrangementen zoals onder andere het 'Happy Detox Arrangement'. De Happy Detox Healing' kan ook via het online gebeuren! Voor de massage zal je nog even dienen te wachten...;-) Meer info binnenkort!

De vervolgdata van de ‘Maan(dag)Meditatie’ kan je hier terugvinden. Wens je graag online mee te doen, geef dan een seintje en dan spreken we verder af.

Inschrijven doe je via de contactpagina of via ann@annima.be of bel me even 0472/458 053

Van harte welkom!